بهترین طبقه آپارتمان برای سکونت کدام است؟

- سهولت دسترسی به طبقات مختلف

در صورت وجود آسانسور در برج و یا آپارتمان به راحتی می توان به طبقات بالاتر نیز دسترسی آسانی داشت اما باید در نظر داشت که احتمال خرابی آسانسور همیشه خواهد بود و برخی از آپارتمان ها فاقد آسانسور هستند که در این موارد طبقه اول را می توان بهترین گزینه دانست.

- امنیت

این نکته در آپارتمان ها نیز اهمیت دارد چرا که به لحاظ امنیت واحدهای یک آپارتمان، طبقات بالاتر از امنیت بیشتری برخوردار می باشند. در طبقات بالای آپارتمان ها و برج ها رفت و آمد کمتری را شاهد هستیم که این می تواند از نظر امنیت واحد مورد توجه باشد.

- فشار آب

فشار آب در طبقات بالایی آپارتمان ها به سبب افزایش ارتفاع به طور محسوسی کاهش می یابد که نکته ای منفی برای طبقات بالاتر برج ها و آپارتمان ها می باشد. هر چند که این موضوع با استفاده از تدابیری از جمله پمپ و منبع آب قابل بهبود می باشد اما در نهایت شاهد کاهش فشار آب در طبقات بالا هستیم.

- سرما و گرما

سرما و گرما در طبقات اول و آخر آپارتمان ها اهمیت پیدا می کند چرا که طبقه اول به سبب نبود طبقه ای مسکونی در زیر آن، سرمای زیادی را متحمل می شود و طبقه آخر به سبب تماس سقف با هوا و تابش خورشید گرمای بیشتری را متحمل می شود.

- دوری از سر و صدا

در کنار مزیتی که برای طبقه اول بیان شد نکته منفی این طبقه نزدیکی به پارکینگ، درب ورود و خروج ساکنین، حیاط، خیابان و رفت و آمد ماشین ها و سروصدای حاصل از آنها می باشد که می تواند آرامش ساکنین در این طبقات را مختل کرده و موجب مزاحمت آنها شود.

- چشم انداز و نورگیری خانه

در صورت همجواری ساختمان ها با برج های بلند، نورگیری طبقات ابتدایی بسیار کم خواهد بود. که این مورد جزو نکات منفی و معایب طبقات ابتدایی به شمار می رود. این ویژگی در صورتی که ساختمان مجاور خیلی مرتفع باشد طبقات بالاتر را نیز تحت تاثیر قرار داده و موجب کاهش نور در واحدهای این طبقات خواهد شد.

اَللهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّـل فَـرَجَهُم