مردان پس از ورود به سن چهل سالگی باید مراقبت تغذیهای بیشتری داشته باشند.
به گزارش وبسایت "القیادی" پزشکان همیشه به مردان در سن چهل سالگی توصیه می کنند که در خوردن غذاها و نوشیدنی هایی که برای رژیم غذایی خود انتخاب می کنند دقت کنند تا آنچه از غذا و نوشیدنی مصرف می کنند بر عملکرد اندام های مختلف بدن آنها تاثیر منفی نگذارد.
این غذاها را بعد از ۴۰ سالگی بخورید
در این راستا، یک متخصص بهداشت و تغذیه در مورد محصولات غذایی که مردان باید بعد از ۴۰ سالگی بخورند ، صحبت کرده است؛ غذاهایی که مزایای زیادی برای سلامتی آنها دارد.
این متخصص بهداشت و تغذیه گفت: لازم است سبزیجات و میوه ها پس از چهل سالگی عمدتا در رژیم غذایی روزانه مردان وجود داشته باشند؛ گروه بزرگی از مردان در این سن از خوردن سبزیجات یا میوه ها غافل می شوند.
او افزود: یک مرد چهل ساله که رژیم غذایی روزانه وی شامل پنج وعده سبزیجات و میوه است، کمتر در معرض ابتلا به بیماری های قلبی عروقی قرار دارد.
این کارشناس بهداشت و تغذیه افزود: خوراکی هایی مانند انواع توت ها و گندم سیاه به طور کلی برای انسان و به ویژه برای مردان بعد از چهل سالگی بسیار مفید هستند.
بعد از ۴۰ سالگی از خوردن این غذاها خودداری کنید
همچنین یک متخصص تغذیه روس به مردان توصیه کرده است تا از مصرف برخی از انواع غذاها پس از رسیدن به چهل سالگی ، خودداری کرده یا آن را کاهش دهند، زیرا این موادغذایی سلامت آنها را تهدید کرده و ممکن است باعث مرگشان شوند.
به گفته این کارشناس ، لازم است افرادی که چهل سالشان تمام شده است از خوردن غذاهای غنی از کربوهیدرات ساده، نمک و همچنین مواد مصنوعی خودداری کنند.
او افزود: همچنین پس از چهل سالگی مردان باید از مصرف موادغذایی مانند: شکر، مربا، عسل، نوشیدنی های شیرین، نان سفی ، شیرینی، ماکارونی، شکلات شیری و بستنی خودداری کنند.
این متخصص تغذیه توضیح داد: بسیاری از بیماری های جدی مانند: دیابت، تصلب شرایین، بیماری عروق کرونر قلب، سکته مغزی و بیماری آلزایمر با مصرف مقدار زیاد کربوهیدرات ساده ارتباط دارد.
او همچنین توصیه کرد: مردان بعد از رسیدن به سن ۴۰ سالگی، خوردن فست فود، چیپس سیب زمینی، نان تست، نوشابه، قهوه سه در یک، ماکارونی و سوپ های فوری را متوقف کنند.
این کارشناس درباره خطرات این غذاها هشدار داد و گفت: این غذاها علاوه بر کالری بالایی که دارند، حاوی مواد افزودنی مصنوعی، طعم دهنده ها و مواد نگهدارنده هستند.
او همچنین خوردن غذاهای بیش از حد حاوی نمک را مضر دانست و گفت: خوردن این غذاها می تواند منجر به فشار خون بالا و افزایش خطر سکته های قلبی و مغزی شود.
این متخصص تغذیه همچنین خواستار کنار گذاشتن مصرف گوشت فرآوری شده به شکل سوسیس، بیکن و کالباس شد و توضیح داد: این غذاها حاوی مقادیر خطرناک و بالایی از نیترات، چربی ترانس و مواد نگهدارنده و برخی از افزودنی های دیگر هستند که برای سلامت انسان بسیار نامطلوب هستند.
او افزود: بسیاری از مطالعات پزشکی در مورد خوردن چنین محصولاتی هشدار می دهند، زیرا می توانند منجر به تعدادی از بیماری های کشنده مانند سرطان در انواع مختلف شوند.
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان