یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره انجام راهکارهای مناسب به منظور پیشگیری از ریزش مو توضیح داد.
نرگس جوزدانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، درباره ریزش مو اظهار کرد: ریزش مو به دلایل گوناگونی بستگی دارد و تنها یک عامل باعث تشدید آن نمیشود.
او افزود: مصرف کافی پروتئین مانند: تخم مرغ، لبنیات، گوشت و حبوبات در طول روز برای پیشگیری از ریزش مو موثر بوده و رعایت آن از اهمیت ویژهای برخوردار است.
جوزدانی تصریح کرد: مکملهای امگا ۳ و مکملهای بیوتین، مکملهای B۵ (دارای منابع گیاهی هستند)، اسید فولیک (منبع اصلی آنها میوه است)، مکمل روی یا زینک از دیگر مواد غذایی برای پیشگیری از ریزش مو مهم هستند و باید گفت که منبع اصلی بیوتین در پروتئینها یافت میشود و تنها کشوری در دنیا هستیم که ذخایر روی در خاک کشورمان فقیر است و به همین علت ایرانیها در دریافت روی و آهن با مشکل مواجه میشوند.
او ادامه داد: ویتامینهای گروه B۶ برای پیشگیری از ریزش مو بسیار مفید هستند و در پایه پروتئین ها، موز و اسفناج وجود دارند، اگر دریافت منابع پروتئینی بدن ما کافی نباشد تا زمان مصرف مکملها میتوان جلوی ریزی مو را گرفت، اما به محض قطع کردن مصرف مکملها ریزش مو مجدد شروع به فعالیت میکند.
جوزدانی درباره عوامل موثر بر پرپشت شدن موها گفت: پروتئینها و ویتامین A و روی بر پرپشت شدن موها تاثیرگذار هستند و این ۳ عامل ترکیبی هستند که روی ضخامت و شفافیت و خوش حالتی مو دخالت دارند.
او بیان کرد: برخی از مکملهای مو به صورت مصرف ترکیبی بهتر هستند، اما مصرف جداگانه آنها باعث خشکی و ریزش مو خواهند شد؛ بنابراین عوامل درونی مانند مصرف مکملها در جلوگیری از ریزش مو اولویت قرار میگیرند و سپس نوبت به شامپو و انواع نرم کنندهها میرسد.
جوزدانی با بیان اینکه اولویت جلوگیری از ریزش مو رعایت رژیم غذایی اصولی و پایه است، تاکید کرد: روش مزوتراپی از موادی مانند ویتامینها به صورت تزریقی در زیر پوست استفاده میشود که باعث افزایش سرعت گردش خون در سر میشود.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی کرد: وقتی سرعت خون رسانی به سر افزایش پیدا میکند رسیدن مواد مغذی به سر هم به همان نسبت افزایش مییابد؛ بنابراین ماساژ سر برای رشد مجدد موها امری تاثیرگذار است.